SoftOne Roadshow – vi möter dig där du är!

Vi förstår att din vardag som hantverkare kräver både tid och effektivitet. Därför vill vi möta dig där du är! Vi åker på en roadshow Sverige runt för att visa hur vårt affärssystem – med funktioner för orderhantering, ekonomi och lön kan underlätta din arbetsdag.

Kom förbi och se hur enkelt du kan komma igång redan innan nyår. Anmäl intresse nedan så återkommer vi med mer detaljerad info!

SoftOne har många hantverkskunder inom exempelvis el och VVS som man erbjuder en helhetslösning som är enkel att komma igång med och en mobilapp där en stor del av jobbet kan göras direkt. Resultatet blir mindre administration och en enklare vardag! 

Exempel på funktioner som systemet hanterar är orderplanering, fakturering, EDI-uppkoppling till alla stora grossister, smarta checklistor för egenkontroll, fullt stöd för avdrag (ROT, RUT, Grön Teknik), tidbok, projektredovisning, m.m. 

Vi har använt SoftOne sedan 1987. Tidigare kämpade vi med manuella processer och system som inte fungerade tillsammans, vilket hämmade vår produktivitet och kundservice. Den digitala transformationsresan med SoftOne har förändrat spelplanen för oss. Vi har nu sömlösa processer, insikter i realtid och möljighet att erbjuda våra kunder personliga upplevelser.

Om SoftOne

SoftOne utvecklar och levererar affärsplattformen SoftOne GO med delsystem för tid, bemanning, lön och HR samt ekonomi, försäljning, projekt och logistik för mindre och medelstora företag och organisationer.

Idag har man mer än 100.000 användare och är stolt leverantör till kunder som bland annat ICA, Coop, Tele2, Mathem, STC Training Group, Elkedjan, Instalco och Axfood. Med säte i Stockholm och Helsingfors, verkar SoftOne i Sverige och Finland med en agenda att fortsätta sin nordiska expansion, alltid nära kunden. SoftOne Group är även 50% ägare av ett utvecklingsbolag i Colombo på Sri Lanka.

Vi hjälper dig att hitta rätt