SoftOne Group till nya kontorslokaler på Klara Strand i september 2024

SoftOne Group lämnar sina nuvarande lokaler på Drottninggatan 33, för att den 28 september 2024 flytta till Klara Strand på Kungsbron 21, centralt beläget nära Järnvägsstationen.

Klara Strand, skyltning

SoftOne Group lämnar sina nuvarande lokaler på Drottninggatan 33, för att den 28 september 2024 flytta till Klara Strand på Kungsbron 21, centralt beläget nära Järnvägsstationen. De moderna kontorslokalerna är belägna högt upp i fastigheten på ett eget våningsplan. SoftOne har med en skräddarsydd planlösning, flödande ljus och ny inredning skapat en kreativ och trivsam arbetsmiljö för de anställda, likväl en centralt belägen mötesplats för kunder och partners. Kontraktet löper under en femårsperiod. 

-         Vi trivdes bra på Drottninggatan 33 med det centrala läget men ville ha nya kontorslokaler för att kunna möta den starka tillväxttakt SoftOne har. När vi hittade lokalerna i Klara Strand på Kungsbron 21 kändes det rätt direkt

De nya kontorslokalerna är belägna mitt i centrala Stockholm nära Järnvägsstationen, med smidiga förbindelser till såväl tunnelbana, spårvagn, tåg och flyg. Klara Strand inrymmer dessutom motionsmöjligheter och omklädningsrum, cykelgarage, konferenslokaler att hyra och ligger oerhört vackert med utsikt över Klara Sjö. 

Klara Strand_lobby

-         Flytten gör att vi kan fortsätta expansionen och samtidigt skapa en inspirerande arbetsmiljö för våra medarbetare. Då kan vi fortsätta leverera kvalitet och service på högsta nivå. Att huset dessutom har en stark miljöprofil känns väldigt stimulerande.

SoftOne Group är ett väletablerat företag som värnar stabilitet och självgenererad tillväxt. Med ett fokus på att leda digitaliseringsarbetet inom affär- och HR-system har SoftOne tagit en ledande position inom valda kundsegment. Affärsplattformen SoftOne GO har växt snabbt de senaste åren och SoftOne Group sysselsätter idag cirka 80 personer i Sverige, Finland och Sri Lanka, varav närmare 60 personer på kontoret i Stockholm. Med ett starkt SaaS-erbjudande (Software as a Service), en stärkt organisation samt flera nya partnerskap och kundtillväxt är flytten en del i strategin för att stötta företagets tillväxtresa.

- Vi befinner oss i en expansiv fas och de nya lokalerna tillåter oss att växa. Sedan starten för närmare 40 år sedan har det varit viktigt för oss att skapa en arbetsmiljö som reflekterar vår starka kultur och våra värderingar, säger Håkan Lord.

Soft One Group

SoftOne Group erbjuder Affärsplattformen SoftOne GO till mindre och medelstora företag i Norden. Bland kunderna finns ICA, Axfood, Coop, Elkedjan, Mathem, Tele2, Bauhaus, McDonalds i Finland, Instalco med flera inom detaljhandeln, service- och hantverksföretag och redovisningsbyråer. SoftOne GO Affärsplattform omfattar såväl moduler inom försäljning, ekonomi, projektredovisning, logistik som Tid-och Bemanning, lön och HR och är en ledande helhetslösning inom SaaS för mindre och medelstora företag.

Vi hjälper dig att hitta rätt